Waxoyl 100+ Voor het exterieur van uw auto
De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.
Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+
 • Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
 • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
 • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
 • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden.

  Behandeling van uw auto ouder dan 3 maanden.


Waxoyl Glaze Gard

2 jaar garantie op de glans en kleur van de lak voor auto’s ouder dan 3 maanden. De lak van uw auto wordt door uw dealer met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorsprokelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Na deze behandeling worden de lakporien gereinigd met Waxoyl Preclean. De voorbehandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met Waxoyl Glaze Gard. Waxoyl Glaze Gard bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporien afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen. Waxoyl Glaze Gard behandeling bestaat uit: Het hechtmiddel kruipt in de voorbehandelde lakporien envult deze op, waardoor vervuilende objecten niet meer in de lak kunnen dringen. Denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling, etc. Ook bij hoge temperaturen blijft Waxoyl werkzaam. De toplaag zorgt voor een gladoppervlak. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogeluitwerpselen wordt door Waxoyl Glazegard vertraagd. Deze dienen wel direct te worden verwijderd met Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en repareert de eventueel beschadigde toplaag. Waxoyl 3 in 1 is verkrijgbaar bij uw dealer.

Wat betekent deze behandeling voor u naast een glanzende auto?
 • Uw auto is gemakkelijk te reiningen met Waxoyl shampoo
 • U hoeft uw auto niet meer te behandelen met een cleaner
 • U hoeft de auto niet meer in de was te zetten U heeft meer plezier van uw kostbare investering
 • Waxoyl is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.


Waxoyl U.P.T.

Voor het interieur van uw auto: De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl

U.P.T.bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren en dranken. Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl

U.P.T. is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden!

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl U.P.T.
 • Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroom-fris.
 • Uw bekleding behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-Filter.
 • U bespaart tijd en geld op het reinigen van het interieur.
 • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden.